Feest

Lieve sportievelingen en feestbeesten,

 

Naast ruimte voor sportieve topprestaties is er tijdens de Northwave Asopos Driekamp ook ruimte voor heel veel gezelligheid!

 

Dus: heb je jezelf overdag helemaal naar de knoppen geroeid op het water? Kom dan alle verzuring uit je benen dansen op het neon disco feest!

 

Dit is de plek waar sportieve rivaliteit wordt omgesmeed tot broederschap, waar je met de lente in je bol helemaal op je plek bent en waar je in de ondergaande zon de bloemetjes buiten kan zetten.

 

Sleep je ploeggenoten en maatjes mee en maak de achterblijvers jaloers als je met de meest geweldige verhalen thuiskomt!

 

Na een heerlijke pizza is het omstreeks 20:30 tijd om het feest naar binnen te verplaatsen, daar gaan de blacklights aan en kun je los!

 

Vergeet dus ook niet je meest opvallende kleding mee te nemen zodat je kan shinen op de dansvloer! (wit doet het altijd goed). 

 

De kaartverkoop start woensdag 4 mei om 12:00 en een kaartje kost 5 euro. Wees er snel bij, want VOL = VOL.

Aanmelden voor een kaartje kan alleen via de forms hieronder (je kunt dus niet spontaan binnenvallen). Betalen doe je door de tikkie te betalen die je in de bevestigingsmail ontvangt. Pas als je deze hebt betaald, ben je verzekerd van een plekje op het feest!

 

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in onze lichtgevende armen!

 

Meld je nu snel aan via de forms: https://forms.microsoft.com/r/EJx5Hpv2fP

 

Liefs en tot de 14e!

 

Contact

Correspondentieadres:

Asopos de Vliet

Postbus 100

2300 AC Leiden

 

Bezoekadres:

Asopos de Vliet

Zijlstroom 137

2353 NN Leiderdorp

071-5892897 (bestuurskamer)

 

Email:

[email protected]

 

Bereikbaarheid

Vanaf Leiden Centraal rijden er verschillende bussen naar Asopos de Vliet. Kijk voor actuele vertrektrijden op uw reisinformatie app.

Er is GEEN parkeergelegenheid in de straat van Asopos de Vliet. Op het terrein van de LOI en voor de LOI kan NIET geparkeerd worden.

Parkeren kan bij de woonboulevard De Baanderij. 

Asopos de Vliet